Jag tycker annars det där med vardagsmat är lite svårt. Det ska gå snabbt, vara gott och inte allt för dyrt. Receptet har jag hittat på recept.nu
Rosépepparbiffar
700 g nötfärs
100 g fläskfärs
1 gul lök
1 msk vatten
salt
malen vitpeppar
smör till stekning
4 dl creme fraiche
1 dl köttbuljong
2 tsk malen rosépeppar
hela rosépepparkorn
Skala löken och riv den fint. Blanda den med färsen. Arbeta i vatten, salt ,peppar och blanda till en smidig färs.
Sätt ugnen på 200 grader. Forma 12 biffar och stek hastigt i smör, ca 1 min/sida.
Lägg biffarna i en ungssäker form. Ställ in formen i ugnen i ca 15 min.
Blanda samman creme fraiche och buljong i en kastrull. Hetta upp försiktigt och koka upp. Krydda med salt, peppar och rosépeppar. Slå såsen över biffarna och dekorera med hela rosépepparkorn.
Serverar med tagliatelle eller annan pasta.

bild från recept.nu
Precis det receptet har vi använt och anväder. Mycket gott är det!
SvaraRaderaBra med ägg idag! Är kluven till att be Ricard ta med varor. Det är smidigt men då träffar jag ju inte dig och det vill jag ju egentligen göra.
Kram!
Heeejsan!
SvaraRaderaSå roligt att se dig här igen, det där med bloggpaus förstår jag så väl! :o)
Receptet ser ursmarrigt ut, får testas!
Ha en fin vecka,
Lydia