söndag 24 januari 2010

5 favoriter just nu

Längtar tills man kan ta en massa härliga blom och växtbilder och lägga ut på bloggen, det enda som finns i trädgården just nu är ju snö, snö och åter snö. Men här inne gror det, har en hel del tomat, chili och kronärtskockeplantor som kommit upp och i morgon ska jag börja omskola och snart är det dax att få upp plasten i växthuset och sätta igång lite värme där.

Men även om det just nu inte finns så mycket att njuta av där ute så finns det saker att glädja sig åt ändå. Här kommer 5 favoriter just nu...


Jag har 5 antiksilverfärgade hjärtan, som jag har haft hängade i julgranen, men de får faktiskt hänga med ett tag till för de är så fina. Här har min dotter tagit kort och blingat garderobsblomman.Som jag skrivit innan så fullkomligt älskar jag ranunkler! Speciellt som snittblomma. Jag har förmånen att ha en blomsteraffär jämte min butik och i lördags fick jag ett stort fång vita ranunkler av tjejen som har affären! Så nu står de och förgyller matbordet och jag njuter varje gång jag går förbi!


Fortfarande är ju kvällarna mörka och man får mysa till det med mängder av ljus. Jag gillar blockljus, helst färgade, men vita är också helt ok.

Mina två älskade katter. Vi blev ju oväntat kattägare i höstas och jag tycker
det är så fantastiskt mysigt att ha djur i huset. Att de sedan gillar varandra mycket och har en förmåga att se sådär jättesöta ut, så matte bara smälter, gör ju inte saken sämre!


Min dotter är väldigt fotointresserad, tar kort varje dag och exprimenterar mycket och gärna! Jag gillar lusten hon har att testa, blir det inte bra så spelar det ingen roll, då testar hon något annat! Jag skulle också vilja ha den lusten, oftast blir det bara att jag tar kort på det jag ska, har inte riktigt förmågan att göra något konstnärligt av bilden.
I morgon väntar ännu en ganska ledig dag. Ska jobba ett par timmar på morgonen, sen blir det taktil massage och sen är resten en härlig. ledig, oplanerad dag (det enda jag vet att jag ska göra är omskola)

1 kommentar:

  1. Trädgårdsfoto/blomfoto är det ju ont om nu, det har du helt rätt i. Då får man så klart ta till en garderobsblomma i brist på annat.

    HA det så bra i veckan!

    SvaraRadera