lördag 27 februari 2010

Lite blandat

Jisses vad tiden har en förmåga att rinna iväg, mycket snabbare än man någonsin kan tänka sig. Nu har jag snart haft min lediga semestervecka och inte har jag hunnit hälften av det jag skulle, men det visste jag ju egentligen redan innan.

Mycket av tiden sista veckorna har gått åt till att titta på os. Jag är så glad att min man och jag är lika tokiga i att titta på sport. Kan verkligen förstå att det kan blir bråk i familjer där man tycker helt olika om att sitta flera timmar varje kväll och bara se sport. Som tur är barnen väldigt förstående och klagar inte mycket. Sonen är totalt ointresserad, men har andra intressen som han ägnar sig åt och dottern tittar på vissa grenar. Men visst känner man sig lite nördig när man tittar på curling mitt i natten ;0) Men det är ju inte os så ofta, så det gäller att njuta mens tid är!

Idag blir mitt efterlängtade odlingsrum i min gamla tvättstuga klart, då kan mina små bebisar flytta ner! Inget märkvärdigt rum alls, eller egentligen är det bara en hörna ännu så länge av ett rum, men det kommer nog bli bra. Ska ha alla mina odlingsprylar där nere. Kan vara skönt att stå och plantera och så utan att behöva jorda ner resten av huset. Men för tillfället är det bara ett bord och två växthuslampor från ett gammalt växthus. Risken är att de är för starka, men jag får testa och funkar det inte får jag väl tänka om. Bilder kommer senare...

Ha en härlig lördag och lyssna på takdroppet och NJUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar